Proizvodi
KOPIR APARATI (crno - beli)

Nudimo Vam veliki izbor novih i polovnih kopir aparata i multifunkcijskih uređaja za mrežnu i samostalnu štampu. Aparati su renomiranih svetskih proizvođača RICOH, NASHUAtec i KONICA MINOLTA koje odlikuje visok kvalitet štampe, velika izdržljivost i niska cena eksploatacije. U našoj ponudi su svi tipovi aparata, od kancelarijskih modela, do modela za profesionalnu i produkcionu štampu i aparata za štampu i kopiranje velikih formata.

KOPIR APARATI (color)

Kolor aparati su danas potrebni u svim segmentima poslovanja, jer kolor štampa vise nije prestiž nego neophodnost. Mi Vam nudimo RICOH i KONICA MINOLTA kolor kopir aparate, koji će Vam omogućiti kvalitetne i jasne kopije, i dodati boje Vašem poslovanju.

ŠTAMPAČI (crno-beli / color)

Iz našeg asortimana možemo Vam ponuditi kompletnu seriju crno – belih i kolor mrežnih štampača, koji su namenjeni prvenstveno manjim kancelarijama i preduzećima. Sa ovim štampačima možete u velikoj meri ubrzati i unaprediti svoje poslovanje.

TONERI

Toneri, kao osnovni repromaterijal, znatno utiču na kvalitet i cenu štampe. Možemo Vam ponuditi originalne crno – bele i kolor tonere, kao i kompatibilne tonere visokog kvaliteta. Svi toneri u našoj ponudi su pokazali izuzetne performanse, kao i odličan odnos cena – kvalitet.

KERTRIDŽI

Kertridži za sve tipove laserskih štampača su deo naše ponude. Kod nas možete naći samo nove, fabričke kertridže, koji nisu reciklirani i dopunjavani, kao i originalne kertridže za Vaš štampač.

REZERVNI DELOVI

Pored prodaje i servisiranja kopir aparata, posebnu pažnju smo posvetili uvozu i prodaji rezervnih delova i opreme za aparate. Kod nas možete nabaviti i naručiti originalne delove za Vaš aparat, od zupčanika i biksni, do celih jedinica i sklopova, kao i sav potrošni materijal. Takođe u ponudi imamo kvalitetne zameske delove koji su pokazali odlične rezultate u daljoj eksploataciji.

OPREMA ZA SPIRALNO KORIČENJE

Nudimo Vam širok asortiman boja i dimenzija PVC folija i kartona za spiralno koričenje koji će ulepšati izgled Vašeg materijala i dokumenta. Pored kartona i folija za koričenje kod nas možete nabaviti i plastične spirale za koričenje, u crnoj i beloj boji.

MAŠINE ZA SPIRALNO KORIČEJE

U našoj ponudi nalaze se mašine za spiralno koričenje, koje pružaju najpovoljniji i najefikasniji vid koričenja. Uz pomoć ovih mašina možete koričiti razne materijale obima do 500 listova i formata A4 – A3. Pored brzine i niskih cena koričenja ove mašine vam pružaju mogućnost da već ukoričeni materijal lako i brzo raskoričite, izvršite potrebne izmene i ponovo ukoričite. Uz pomoć mašina za spiralno koričenje uštedećete novac i vreme.

Tel: 064 12 75 006

Tel: 063 23 22 84

Kopaonička 49

11136 Beograd

office@tehnocopy.rs

www.tehnocopy.rs

RADNO VREME

Radnim danom: 08h - 16h

Subota i nedelja: ne radimo

© 2016 Sva prava zadržana. Dizajn: Izrada Internet prezentacija | razmena banera